huisartsen

Dr. Friedel Crombez

Dokter Friedel Crombez studeerde in 2018 af aan de UGent. Na haar opleiding huisartsgeneeskunde in Gent, koos ze ervoor om terug te keren naar haar geboortestreek. Het voormalig bankkantoor in de Groenestraat was de ideale kans om haar droom waar te maken om samen met dokter Bieke Demarcke een multidisciplinaire praktijk uit te bouwen.


Dokter Friedel is erkend arts door politie. Ze heeft een speciale interesse in zwangerschapsopvolging, pediatrie, palliatieve zorgen en reisgeneeskunde. Natuurlijk kun je bij haar ook terecht voor alle andere vragen en problemen.


Daarnaast maakt dokter Friedel deel uit van de vakgroep Volksgezondheid en Eerstelijnsgezondheidszorg van de Universiteit Gent, waar ze mee instaat voor de opleiding van jonge artsen en huisartsen.


Dokter Friedel is gelukkig getrouwd met haar man Louis en is in 2021 mama geworden van een dochtertje Madeleine.

Dr. Bieke Demarcke

Dokter Bieke Demarcke studeerde in 2013 aan de KU Leuven af als arts. Na een tweejarige opleiding tot huisarts, startte ze haar carrière in Huisartsenpraktijk De Heerweg in Sint-Michiels. Zes jaar later werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. In Medisch Centrum Groenestraat kan ze samen met dokter Friedel Crombez haar ideale praktijk realiseren.


Dokter Bieke is erkend arts door politie en defensie. Binnen de huisartsgeneeskunde is haar interessegebied zeer breed. Net dat maakt het beroep zo boeiend.


Daarnaast is dokter Bieke ook referentiearts dementie en coördinerend en raadgevend arts (CRA-arts) van het WZC Klaverveld in Zedelgem, waar ze het medische beleid binnen het woonzorgcentrum vormgeeft.


Dokter Bieke is mama van twee prachtige zonen, Arthur en Louis, geboren in 2019 en 2021. Ze woont samen met haar man en kindjes in Sint-Andries.

Dr. Famke Wildemeersch

Dokter Famke Wildemeersch studeerde in 2020 af als arts aan de UGent. Na haar opleiding tot huisarts in Ardooie en Roeselare, had ze de voorkeur om dichter bij huis te starten. Bij haar zoektocht ontmoette ze dokter Bieke en dokter Friedel. Hun visie, werking en enthousiasme sprak haar meteen aan. Door het team te vervoegen, hoopt ze haar steentje te kunnen bijdragen aan de verdere groei van de multidisciplinaire praktijk.

Dokter Famke is houder van het getuigschrift Bijzondere Bekwaamheid in de Sportgeneeskunde. Binnen de huisartsgeneeskunde is haar interessegebied zeer breed: de veelzijdigheid, de zorg van jong tot oud en de persoonsgerichte aanpak boeien haar enorm. Daarnaast is ze erkend arts door de politie.

Dokter Famke woont samen met haar vriend in Ruddervoorde. In haar vrije tijd vind je haar voornamelijk terug op de fiets: sport is haar uitlaatklep en zorgt voor de nodige ontspanning.