huisartsen

Dr. Friedel Crombez

Dr. Bieke Demarcke

Dokter Friedel Crombez studeerde in 2018 af aan de UGent. Na haar opleiding huisartsgeneeskunde in Gent, koos ze ervoor om terug te keren naar haar geboortestreek. Het voormalig bankkantoor in de Groenestraat was de ideale kans om haar droom waar te maken om samen met dokter Bieke Demarcke een multidisciplinaire praktijk uit te bouwen.


Dokter Friedel heeft een speciale interesse in zwangerschapsopvolging, pediatrie, palliatieve zorgen en reisgeneeskunde. Natuurlijk kun je bij haar ook terecht voor alle andere vragen en problemen.


Dokter Friedel is gelukkig getrouwd met haar man Louis en is deze zomer voor het eerst mama geworden van een dochtertje Madeleine.

Dokter Bieke Demarcke studeerde in 2013 aan de KU Leuven af als arts. Na een tweejarige opleiding tot huisarts, startte ze haar carrière in Huisartsenpraktijk De Heerweg in Sint-Michiels. Zes jaar later werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. In Medisch Centrum Groenestraat kan ze vanaf november 2021 samen met dokter Friedel Crombez haar ideale praktijk realiseren.


Dokter Bieke is erkend arts door politie en defensie. Binnen de huisartsgeneeskunde is haar interessegebied zeer breed. Net dat maakt het beroep zo boeiend.


Daarnaast is dokter Bieke ook mama van twee prachtige zonen, Arthur en Louis, geboren in 2019 en 2021. Ze woont samen met haar man en kindjes in Sint-Andries.