nieuws

23/01/2022

Dokter Friedel en dokter Bieke zijn heel enthousiast u mee te delen dat zij zich vanaf nu, aanvullend op hun job als huisarts in het Medisch Centrum Groenestraat, ook op een andere manier voor de geneeskunde zullen inzetten:

  • Dokter Friedel wordt deel van de vakgroep Volksgezondheid en Eerstelijnsgezondheidszorg van de Universiteit Gent, waar ze mee instaat voor de opleiding van jonge artsen en huisartsen.

  • Dokter Bieke engageert zich als coördinerend en raadgevend arts (CRA-arts) van het WZC Klaverveld in Zedelgem, waar ze het medische beleid binnen het woonzorgcentrum vormgeeft.

De dokters zien hierin een meerwaarde voor hun job als huisarts, die ze onverminderd verder zetten. Deze nevenactiviteiten zullen geen impact hebben op de werking van de praktijk.

23/01/2022

Dokter Bieke en dokter Friedel gaan binnenkort een weekje met verlof:

  • Dokter Bieke is afwezig van maandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart.

  • Dokter Friedel is afwezig van maandag 7 maart tot en met vrijdag 11 maart.

01/12/2021

Groot nieuws! Vanaf januari 2022 breidt ons team uit:

  • diëtiste en diabeteseducator Lieselot Bousson komt ons op maandag versterken.

Lieselot is vooral gespecialiseerd in gezonde voeding, gewichtsproblemen en diabetes.
Ook mensen met een verhoogde bloeddruk of cholesterol kunnen bij haar terecht.

  • Elke Smetryns komt ons secretariaat bemannen op maandag-, donderdag- en vrijdagvoormiddag en op dinsdag- en woensdagnamiddag.

"WELKOM!
Wie ben ik?
Ik ben Elke en zal vanaf januari 2022 het team van het Medisch Centrum Groenestraat als secretariaatsmedewerker vervoegen.
Heeft u een vraag, een wens, een melding? Aarzel niet om de praktijk te contacteren. Ik help u graag verder zowel telefonisch als ter plaatse.
Met mijn administratieve ervaring binnen de medische sector geloof ik in de meerwaarde van een multidisciplinair team. Ik ben dan ook heel blij om in deze praktijk aan de slag te gaan en u binnenkort telefonisch of persoonlijk aan het onthaal te mogen verwelkomen.
Tot heel binnenkort!"

02/11/2021

De verbouwingen zijn af en de praktijk is open! U bent welkom!