andere zorgverleners

Bij Medisch Centrum Groenestraat willen we zorg dragen voor uw gezondheid in al zijn facetten. We zijn ervan overtuigd dat een goede samenwerking tussen zorgverleners met een verschillende medische en paramedische achtergrond hiervoor een meerwaarde is. Daarom streven we ernaar om in de praktijk zelf een multidisciplinair team te kunnen aanbieden, met niet alleen artsen aan boord, maar ook andere zorgverleners.

Lieselot

Diëtiste en erkend diabeteseducator Lieselot Bousson studeerde in 2019 af aan de hogeschool Odisee Gent.
Na een jaar combineerde ze haar job in een diëtistenpraktijk en beweegcentrum met diëtiste in bijberoep.
Recent maakte ze de overstap naar diëtiste in hoofdberoep om op die manier de patiënten nog beter te kunnen begeleiden.

Lieselot is vooral gespecialiseerd in gezonde voeding, gewichtsproblemen, diabetes en begeleiding van kinderen.
Ook mensen met een verhoogde bloeddruk of cholesterol kunnen bij haar terecht.

Diëtiste Lieselot is samenwonend met haar vriend Olivier en heeft twee vrolijke honden, Olaf en Raffa.

Meer info is te vinden op de persoonlijke website van Lieselot.

Fanny

Counselor/psychotherapeut i.o. en loopbaancoach Fanny Colpaert studeerde in 2019 af aan de hogeschool Odisee als bachelor gezinswetenschappen. Daarna volgde ze het postgraduaat rouw- en verliescounselor en het postgraduaat integratief psychotherapeut (in opleiding). Hierdoor kan ze een professionele begeleiding aanbieden die laagdrempelig, integratief en op maat van de cliënt is.

Volwassenen en ouderen kunnen bij Fanny terecht voor begeleiding en ondersteuning op diverse vlakken: rouw en verlies (overlijden, ontslag, echtscheiding, gezondheidsproblemen…), emotionele problemen, spanningsklachten, loopbaanvragen, laag zelfbeeld, onzekerheid, identiteit, persoonlijke ontwikkeling, eenzaamheidsproblematiek, bemoeilijkte omgang met anderen…

Voor de loopbaanbegeleiding werkt Fanny samen met het erkend loopbaancentrum Diaspoor – Werk Met Zin. Hierdoor kan de loopbaanbegeleiding betaald worden met VDAB loopbaancheques.

Daarnaast is Fanny deeltijds werkzaam in een woonzorgcentrum waar ze instaat voor de individuele psychologische begeleiding van de bewoners en hun familie.


Meer info is te vinden op de persoonlijke website van Fanny.

Yasmine

Logopediste Yasmine D’Hoore studeerde in 2016 af aan de Hogeschool Vives te Brugge. Na haar studies ging ze aan de slag in diverse groepspraktijken om ervaring op te doen. Yasmine heeft ook een eigen zelfstandige praktijk in Koekelare.

Naast haar job als zelfstandig logopediste werkt ze ook halftijds in het ondersteuningsnetwerk.

Kinderen en hun ouders kunnen bij Yasmine terecht voor informatie over en behandeling van taalontwikkelingsstoornissen, leerstoornissen, articulatiestoornissen, OMFT en stemstoornissen. Ook is het mogelijk om de Typ10-cursus te volgen om blind te leren typen.

Yasmine is gelukkig getrouwd met Michael en heeft een zoontje Briek, geboren in 2019.

Meer info is te vinden is op de persoonlijke website van Yasmine.

Kayleigh

Tabakoloog Kayleigh Spriet studeerde in 2021 af als apotheker aan de Vrije Universiteit Brussel. Ze startte meteen daarna als apotheker in het Koningin Elisabeth Instituut, een revalidatieziekenhuis in Oostduinkerke.
Je kan haar daarnaast ook terugvinden in de stadsapotheek.

In 2022 slaagde Kayleigh voor de opleiding tabakologie en rookstopbegeleiding.
Daarnaast zal ze zich ook verder bijscholen tot stress en burn-out coach.

Je kan bij Kayleigh terecht voor rookstopbegeleiding. Hierbij werkt ze een individueel rookstoptraject op maat uit en begeleidt jou hierin. Kayleigh zal samen met jou aan je motivatie werken en zal jou tevens een luisterend oor en de nodige steun bieden.

Meer informatie is te vinden op de persoonlijke website van Kayleigh.

Luna

Psychologisch consulent Luna Leplae studeerde in 2022 af aan de hogeschool Howest te Brugge. Sindsdien ging ze aan de slag als begeleider/opvoeder bij De Kade. Hier werkt ze voornamelijk met kinderen en jongeren met autisme en bijkomende gedragsproblemen. 

Kinderen, jongeren en hun ouders kunnen bij Luna terecht met diverse thema’s voor psychologische begeleiding: sociale moeilijkheden, rouw en verlies, hoogsensitiviteit, versterken van emotionele vaardigheden, seksualiteit en geaardheid, psycho-educatie, scheidings- en gezinsproblemen, opvoedingsvragen en -moeilijkheden…

Hiernaast biedt Luna studiebegeleiding aan in geval van leer- en studiemoeilijkheden.

Ook kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht bij Luna voor psychodiagnostiek: onderzoek naar intellectuele capaciteiten (IQ-test) en screeningsonderzoek naar ADHD en/of ASS.

Meer informatie is te vinden op de persoonlijke website van Luna.

Bent u een enthousiaste zorgverlener en hebt u zin om ons team te vervoegen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.