andere zorgverleners

Bij Medisch Centrum Groenestraat willen we zorg dragen voor uw gezondheid in al zijn facetten. We zijn ervan overtuigd dat een goede samenwerking tussen zorgverleners met een verschillende medische en paramedische achtergrond hiervoor een meerwaarde is. Daarom streven we ernaar om in de praktijk zelf een multidisciplinair team te kunnen aanbieden, met niet alleen artsen aan boord, maar ook andere zorgverleners.

Lieselot

Diëtiste en erkend diabeteseducator Lieselot Bousson studeerde in 2019 af aan de hogeschool Odisee Gent.
Na een jaar combineerde ze haar job in een diëtistenpraktijk en beweegcentrum met diëtiste in bijberoep.
Recent maakte ze de overstap naar diëtiste in hoofdberoep om op die manier de patiënten nog beter te kunnen begeleiden.

Lieselot is vooral gespecialiseerd in gezonde voeding, gewichtsproblemen en diabetes.
Ook mensen met een verhoogde bloeddruk of cholesterol kunnen bij haar terecht.

Diëtiste Lieselot is samenwonend met haar vriend Olivier en heeft twee vrolijke honden, Olaf en Raffa.

Fanny

Counselor/psychotherapeut i.o. en loopbaancoach Fanny Colpaert studeerde in 2019 af aan de hogeschool Odisee als bachelor gezinswetenschappen. Daarna volgde ze het postgraduaat rouw- en verliescounselor en het postgraduaat integratief psychotherapeut (in opleiding). Hierdoor kan ze een professionele begeleiding aanbieden die laagdrempelig, integratief en op maat van de cliënt is.

Volwassenen en ouderen kunnen bij Fanny terecht voor begeleiding en ondersteuning op diverse vlakken: rouw en verlies (overlijden, ontslag, echtscheiding, gezondheidsproblemen…), emotionele problemen, spanningsklachten, loopbaanvragen, laag zelfbeeld, onzekerheid, identiteit, persoonlijke ontwikkeling, eenzaamheidsproblematiek, bemoeilijkte omgang met anderen…

Voor de loopbaanbegeleiding werkt Fanny samen met het erkend loopbaancentrum Diaspoor – Werk Met Zin. Hierdoor kan de loopbaanbegeleiding betaald worden met VDAB loopbaancheques.

Daarnaast is Fanny deeltijds werkzaam in een woonzorgcentrum waar ze instaat voor de individuele psychologische begeleiding van de bewoners en hun familie.

Yasmine

Logopediste Yasmine D’Hoore studeerde in 2016 af aan de Hogeschool Vives te Brugge. Na haar studies ging ze aan de slag in diverse groepspraktijken om ervaring op te doen. Yasmine heeft ook een eigen zelfstandige praktijk in Koekelare.

Naast haar job als zelfstandig logopediste werkt ze ook halftijds in het ondersteuningsnetwerk.


Je kan bij Yasmine terecht voor informatie over en behandeling van taalontwikkelingsstoornissen, leerstoornissen, articulatiestoornissen, OMFT en stemstoornissen. Ook is het mogelijk om de Typ10-cursus te volgen om blind te leren typen.


Yasmine is gelukkig getrouwd met Michael en heeft een zoontje Briek, geboren in 2019.

Bent u een enthousiaste zorgverlener en hebt u zin om ons team te vervoegen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.